VOLEJTE ZDARMA 800 558 888
zpráva Zeptejte se nás
finep logo

Britská čtvrť - rodinné domy

Zvolte etapu:
Volejte zdarma:
800 558 888

V souladu s ustanovením § 89 zákona č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, vás tímto informujeme, že naše servery využívají pro svoji činnost tzv. cookies (anglicky koláček, sušenka) – malá množství dat, která naše servery posílají vašemu počítači a která umožňují lepší využití našich serverů a přizpůsobení jejich obsahu vašim potřebám. Cookies přitom používá téměř každá internetová stránka na světě. Cookies jsou obecně užitečné, protože zvyšují uživatelskou přívětivost opakovaně navštívené internetové stránky. Pokud pro návštěvu našich internetových stránek použijete stejný počítač a stejný internetový prohlížeč, cookies pomohou Vašemu počítači zapamatovat si navštívené stránky a Vaše preferované nastavení jednotlivých stránek. Žádná z našich cookies použitých na našich stránkách přitom nesbírá informace, jež by obsahovaly Vaše osobní identifikační údaje.

Prostřednictvím našich webových serverů mohou být ve vašem počítači ukládány také cookies jiných subjektů a to provozovatelů reklamních systémů, které jsou na našich stránkách provozovány. V rámci remarketingu využívá naše společnost také systémy Google. Data z remarketingu používáme výhradně k segmentaci návštěvníků za účelem doručení relevantnějšího reklamního sdělení. Segmenty jsou vytvořeny na základě několika obecných vzorců chování návštěvníků. Komerční sdělení jsou zobrazována ve Vyhledávání Google, Vyhledávací síti Google a v Obsahové síti Google prostřednictví reklamní sítě Google DoubleClick Ad Exchange. Z příjmu těchto cookies je možné se odhlásit na adrese http://www.networkadvertising.org/choices/.

Zásady využití cookies

Naše společnost v žádném případě nevyužívá cookies k jiným, než čistě technickým účelům, nespojuje údaje získané díky nim s jakýmikoliv jinými údaji a provozuje cookies tak, že neumožňují identifikovat konkrétní osoby.

Druhy cookies

Existují dva druhy cookies - dočasné soubory cookie, které jsou uloženy ve vašem počítači jen do ukončení prohlížeče a trvalé soubory cookie, které zůstávají uloženy ve vašem počítači déle. Dočasné cookies umožňují uchovávání informací při přecházení z jedné webové stránky na druhou a odstraňují potřebu opakovaného zadávání některých údajů.

Trvalé soubory cookie nám pomáhají váš počítač identifikovat, jestliže opětovně navštívíte naši internetovou stránku, neumožňují však jakkoliv identifikovat vás osobně. Další výhodou trvalých cookies je to, že nám umožňují přizpůsobit naše stránky vašim zájmům a zabraňují opakovanému zobrazení stejné reklamy. Ani v tomto případě nemůžeme ovšem jakkoliv identifikovat vás osobně a příslušná data ukládáme zcela anonymizovaně a nespojujeme je s jakýmikoliv jinými daty. Nastavení používání cookies

Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace prosím použijte nápovědu vašeho prohlížeče. Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním standardních cookies ze strany našich serverů.


Zavřít

Domluvit schůzku

Jméno a příjmení:*
Telefon:*
E-mail:*
Vzkaz:
Poučení o ochraně osobních údajů
Zavřít

Poslat dotaz

Jméno a příjmení:*
Telefon:*
E-mail:*
Vzkaz:
Poučení o ochraně osobních údajů
Zavřít

Smluvní podmínky

Odesláním formuláře potvrzuji, že vyplněné údaje jsou údaji týkající se mé osoby a souhlasím s tím, že mnou uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem zpětného kontaktu a vytvoření obchodní nabídky. Souhlas uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, a to výhradně pro společnosti FINEP CZ a.s., IČ: 265 03 387, PROBYDLENÍ FINANČNÍ SLUŽBY a.s., IČ 284 36 776 nebo AdInternet, s.r.o, IČ 241 36 441 a pro ně pracující fyzické osoby. Mnou poskytnuté údaje nebudou těmito osobami použity pro žádný jiný, než uvedený účel. Tento souhlas je udělen na dobu neurčitou. Jsem tímto informován/a, že mám kdykoliv možnost požádat o opravu, doplnění či likvidaci těchto údajů, případně mám právo odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů v případech, kdy zpracování takových údajů nevyplývá ze zákona, a to písemně na adresu společnosti FINEP CZ a.s., PROBYDLENÍ FINANČNÍ SLUŽBY a.s. nebo AdInternet, s.r.o.

Zavřít

Souhlas se zasíláním marketingových a reklamních sdělení

Odesláním formuláře potvrzuji, že vyplněné údaje jsou údaji týkající se mé osoby a souhlasím s tím, že mnou uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem zasílání (či jiné formy kontaktování, včetně telefonických): marketingových informací, jakož i následných obchodních nabídek týkajících se prodeje nemovitostí, služeb s nemovitostmi spojenými či řešení financování koupě nemovitostí. Souhlas uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, a to výhradně pro společnosti FINEP CZ a.s., IČ: 265 03 387, PROBYDLENÍ FINANČNÍ SLUŽBY a.s., IČ 284 36 776 nebo AdInternet, s.r.o, IČ 241 36 441 a pro ně pracující fyzické osoby. Mnou poskytnuté údaje nebudou těmito osobami použity pro žádný jiný, než uvedený účel. Tento souhlas je udělen na dobu neurčitou. Jsem tímto informován/a, že mám kdykoliv možnost požádat o opravu, doplnění či likvidaci těchto údajů, případně mám právo odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů v případech, kdy zpracování takových údajů nevyplývá ze zákona, a to písemně na adresu společnosti FINEP CZ a.s., PROBYDLENÍ FINANČNÍ SLUŽBY a.s. nebo AdInternet, s.r.o.